top of page
Αναζήτηση
  • Εικόνα συγγραφέαDanai Kafasi

Online ξένες γλώσσες

Γεια και πάλι!! Μετά από αρκετό ψάξιμο σε διάφορα sites πήρα μια πολύ ωραία ιδέα! Μιας που είματε κλεισμένοι μέσα [σε λίγο καιρό δεν θα είμαστε πια] , τι πιο ωραίο από το να μάθεις μια ξένη γλώσσα! Παρακάτω θα βρείτε κάποιες από τις πιο ωραίες ιστοσελίδες για εκμάθηση ξένων γλωσσών, είτε με δάσκαλο/α, είτε με το ηλεκτρονικό σύστημα!




1. Duolingo, Οι μαθητές μαθαίνουν λεξιλόγιο και συντάσσουν απλές προτάσεις μέσα από την ανάγνωση και σύνταξη κειμένων, αλλά και την ακουστική και προφορική εξάσκηση. Ένας πολύ εύκολος τρόπος! Εγώ προσωπικά το χρησιμοποιώ. Είναι δωρεάν! Οι μαθητές μαθαίνουν λεξιλόγιο και επιπλέον, τα μαθήματα είναι οργανωμένα! Χωρίς δάσκαλο/α


2. Mylingotrip, ηλεκτρονική εκμάθηση γλωσσών μέσω Skype με τους καλύτερους καθηγητές από όλο τον κόσμο. Διαλέγεις την γλώσσα που θέλεις να μάθεις, συμπληρώνεις τα στοχεία σου και αν θέλεις κάνεις δοκιμαστικό μάθημα δωρεάν! Αν είστε έμπειρη/οσ σε κάποια γλώσσα ή ακόμα και αν διδάσκετε μπορείτε να γίνετε και δάσκαλος/α! Τα μαθήματα δεν είναι δωρεάν.

3. Loecsen, δωρεάν διαδικτυακά μαθήματα. Γι 'αυτό έχουν αναπτύξει αυτήν τη μέθοδο της ταχείας αφομοίωσης των ξένων γλωσσών η οποία μπορεί να λειτουργήσει μέσω του διαδικτύου ή μέσω άλλων κινητών συσκευών. Προορίζεται για τους ανθρώπους εκείνους που θέλουν να διαχειρίζονται τις περισσότερες καταστάσεις της καθημερινής τους ζωής, χωρίς να χρειάζεται να υποστούν μια μακρά διαδικασία εκμάθησης.


6 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page